Képviseld diáktársaidat a Független Diákparlamentben!

Kezdőlap » Címlap » Közlemény a Herman Ottó Gimnázium nyílt levelére

Közlemény a Herman Ottó Gimnázium nyílt levelére

A Független Diákparlament feltétlen támogatásáról biztosítja azon gimnáziumok tanulóit és tanárait, akik az oktatás válságos helyzetével kapcsolatban szólalnak fel. Fontos megemlíteni, hogy a levélben felvetett problémák nagy része szervezetünk őszi plenáris ülésének témáját képezték.

Jelenlegi, nyolc bizottságunk közül az egyik kifejezetten a tantervvel foglalkozik, alternatívát próbál nyújtani mind a diákok és pedagógusok felé, és megértetni azt, hogy az óraszám növelésével és az oktatás szereplőnek terhelésével nem lehet jelentős eredményeket elérni.

Tisztán látszik az, hogy a kaotikus állapotok és az uralkodó KLIK rendszer rányomja bélyegét az oktatás minőségére, a tanárok életkedvére. A sikeres oktatás mindaddig elérhetetlen lesz, amíg az ezért felelő szerv, nem vonja be az oktatás igazi szereplőit a döntéshozatali folyamatba, nem térképezi fel igazi helyzetüket, elnyomja őket.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy akinek javaslata van a jelenlegi oktatási rendszerrel kapcsolatban vagy csak leírná saját szemszögéből az iskolájában tapasztaltatakat, az bátran keressen minket, hogy tavaszi javaslatcsomagunkba a te problémáid is bekerülhessenek!

 

2 hozzászólás

  1. […] Viharsarok” és a Független Diákparlament neve is – a diákképviselet már korábban közleményben az ügy mellé állt, most ilyen formában is részt vett […]

  2. seo plugin szerint:

    Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.