Korrepetálás

Az Egységes Diákfront és az ADOM Diákmozgalom közös korrepetálási programot indít, Szabad Oktatás néven. Ennek keretei közt online platformunkon segítségre, korrepetálásra szoruló gyerekeket kötünk össze olyan idősebb diákokkal, akik magabiztosak egy-egy tantárgyban és szívesen osztják meg tudásukat. 

A korrepetálást vállaló diákoknak az érettségihez szükséges Iskolai Közösségi Szolgálatos (50 órás önkéntesség) órákat tudunk elszámolni, igazolni a munkájukért cserébe. 

Regisztráció, valamint egy rövid alkalmasság- és tudásfelmérő interjú után az önkéntes diákot összekötjük egy olyan fiatalabb diákkal – vagy akár többel is – akit, akiket magabiztosan fog tudni támogatni a tanulásban. 

A Pest környéki, tizedikes vagy annál idősebb diákok személyesen is tudnak segíteni diáktársaiknak. A hozzánk jelentkezőket ezesetben nem diákokkal, hanem közeli, velünk együttműködő tanodákkal kötjük össze. Ezt követően egy személyes felkészítő alkalom következik, amiután már mehetnek is a tanodába. A személyesen korrepetáló diákoktól elköteleződést és megbízhatóságot várunk, a tanodák számítani fognak a segítségükre. 

A korrepetálás igénylése teljesen díjmentes – az egyenlő, mindenkinek elérhető oktatás közös ügyünk. Így bíztatunk minden bizonytalan diákot, hogy keresse fel oldalunkat, és regisztráljon a programunkba.